dissabte, 8 de desembre del 2012

Els socialistes de Benigànim posen la sentència de Gerocleop com exemple de la “gestió irresponsable” de Puchades




Els socialistes de Benigànim han posat la sentència per la qual l'Ajuntament de Benigànim haurà d'abonar 700.000 euros a l’empresa Gerocleop com a exemple de la “gestió irresponsable” de l’alcalde de la localitat, Juan Puchades (PP).

L'Ajuntament de Benigànim haurà d’abonar la referida quantitat a esta empresa, que projectava la construcció d'una residència de majors a la localitat després d'un procés judicial iniciat a instància del Govern Municipal del PP. Aquest procés ha tingut com a resultat una sentència del jutjat número 1 del contenciós de València desestima que els arguments de la corporació, que va demanar una indemnització a l’empresa per incomplir els terminis d'edificació del centre per a persones majors.

Si bé l’anterior govern municipal socialista va cedir a Gerocleop les parcel·les per a construir la residència, “en arribar Puchades al govern en 2007 tot van ser problemes amb aquest projecte”, recorden des del PSPV. D’aquesta manera, primer es va anul·lar en 2009 l’acord que donava la llicència per l'actuació, i després va demandar a l'empresa reclamant danys i perjudicis pel retard en la construcció de la residència. Ara, la sentència absol a l’empresa i condemna a l’Ajuntament a tornar el cost desemborsat per les parcel·les adquirides en 2006, a més de pagar els interessos i les costes generades amb el procés judicial.

Cristòbal Barceló explica que “era una denúncia temerària i mal plantejada per part del Govern del PP, una errada de l’alcalde que ara acabaran pagant els veïns de Benigànim en un moment molt delicat per a l’economia de tots els ajuntaments”. Amb tot, els socialistes esperen que l’apel·lació a la sentència realitzada per l’Ajuntament davant el Tribunal Superior de Justícia “tinga una resultat favorable per a l’Ajuntament, ja que en cas contrari, estarem parlant de l’adquisició d’un important deute extraordinari per a les arques municipals, atribuïble exclusivament a una pèsima decisió de l’alcalde i del Govern Municipal del PP”, afegia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada