divendres, 7 de desembre del 2012

El PSPV de Quatretonda critica que el PP antepose el superàvit municipal a l’economia de les famílies



El portaveu del PSPV-PSOE de Quatretonda, David Mahiques, ha lamentat que el Govern Municipal del PP “pose per davant el superàvit municipal a l’economia de les families”, en haver aprovat amb la seua majoria absoluta un pressupost municipal per a 2013 amb un superàvit de quasi 69.000 euros.

El pressupost preveu uns ingressos de 1.408.320 € i unes despeses de 1.339.343 €, un excés que els socialistes qualifiquen de “falt de lògica i sentit comú”, ja que “amb la que està caiguent”, hauria estat millor  baixar els impostos i fer un pressupost equilibrat, ja que “abans de tenir uns comptes municipals amb beneficis, pensem que és més important que els veïns mantinguen els diners a les seues butxaques. Es podria haver quadrat el pressupost i destinar eixos diners a rebaixar els impostos i la pressió fiscal sobre la ciutadania, no ens sembla bé i per això hem votat en contra”, explica Mahiques.

Tot i que baixar els impostos hauria estat allò desitjable, des del grup municipal socialista es considera que “abans de tenir eixe superàvit, es podrien haver fer moltes altres coses, com crear d’una plaça d’administratiu que fa falta i que es cobreix inadequadament amb becaris; millorar les deficiències dels camins rurals;  incrementar la subvenció a associacions locals o fins i tot no haver retirat les subvencions a l’equip de futbol, com s’ha fet”.

David Mahiques ha criticat també “les males formes del PP a l’hora de presentar el pressupost”. En aquest sentit ha explicat que tradicionalment a Quatretonda “a tots els grups politics se’ls havia donat el pressupost en més d’una setmana d’antelació al plenari on s’havia d’aprovar, i se’ls havia dit si volien fer alguna proposta. Enguany és la primera volta en molt de temps que no s’ha consultat als grups politics per si volien fer alguna proposta, pensem que és simptomàtic, un mal precedent i un pas arrere que fa el PP en la gestió democràtica de l’Ajuntament”,  lamentava el portaveu socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada