dimarts, 15 de desembre del 2015

Pínter torna a denegar informació malgrat haver estat condemnat per això

L’alcalde d’Aielo de Malferit vol reincidir. El passat dia 3 de desembre, el grup municipal socialista d’Aielo de Malferit va presentar per registre d'entrada dues peticions d'informació que ahir, dia 9,  van rebre contestació. Malgrat haver estat condemnat per denegar l’accés a la informació a l’oposició, l'alcalde ens tornava a impedir l’exercici dels nostres drets com a representants democràtics.
Per a Juanra Espí, portaveu socialista, «La seua actitud no ens ha causat sorpresa» i apunta que «tot açò ens fa pensar que amaga alguna cosa perquè sinó no té sentit que vullga reincidir ja que lamentablement haurem de tornar a acudir als tribunals amb les conseqüències econòmiques que suposarà per a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit». Per a Espí «Pinter no ens falta al respecte a nosaltres; li falta el respecte al poble, a la democràcia i a la justícia».

Reincident

La història es repeteix. La passada legislatura, davant la negativa de l'alcalde a facilitar la informació a la qual tenim dret com a regidors, vam haver de recórrer als tribunals perquè se'ns facilitara. L'ajuntament d’Aielo de Malferit va ser condemnat amb sentència ferma del Tribunal Superior de Justícia a facilitar la informació que sol·licitàvem, que vam haver obtenir per via judicial amb la pèrdua de temps i la despesa econòmica aparellada per a la tresoreria municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada