divendres, 4 de desembre del 2015

Bocairent executa tres projectes amb el pla d’inversions sostenibles de la Diputació

Bocairent està immers en l’execució dels tres projectes inclosos en les ajudes econòmiques destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles de la Diputació de València que ascendeixen a 155.539,80 euros. Dos de les actuacions elegides eren “necessitats inajornables” segons l’alcalde Josep-Vicent Ferre ja que una persegueix la reconstrucció de la coberta del palau del baró de Casanova “per evitar el seu ensorrament” i l’altra la continuació de la urbanització del carrer dels Clotes “per tal de deixar la zona enllestida per a la construcció de l’aulari d’infantil del CEIP Lluís Vives”.


Així, la primera compta amb un pressupost de 65.694,26 euros per a “aconseguir l’estanquitat de l’edifici” mitjançant una intervenció sobre el sostre i els forats laterals existents per tal de “frenar la seua degradació”. Per la seua banda, la prolongació del carrer dels Clots afecta a 350 metres quadrats amb una inversió de 54.599,65 euros sobre uns terrenys adquirits recentment pel consistori per tal d’assegurar l’accés a l’aulari d’infantil allí previst. Finalment, el tercer projecte suma 35.245,89 euros per a millorar l’accessibilitat en diferents vials de Bocairent amb la rebaixa de voreres, l’execució de passos de vianants elevats que garantisquen la seguretat i la col·locació de baranes en pendents prolongades com al carrer de Gabriel Miró.

- Reconstrucció de la coberta del palau del baró de Casanova (65.694,26€)
- Continuació de la urbanització del carrer dels Clots (54.599,65€)
- Millora de l’accessibilitat dels carrers de Sant Joan de Ribera, Santa Àgueda, Gabriel Miró i Joan Beneyto Bernàcer i del passeig de la Derrota (35.245,89€)

Total (155.539,80€)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada