dimarts, 15 de desembre del 2015

Bocairent programa un Nadal Jove amb tallers, viatges, festes i competicions

La Regidoria de Joventut de Bocairent de la mà del Centre d’informació juvenil i amb la col·laboració de diferents col·lectius locals ha preparat per a les setmanes pròximes un intens calendari d’activitats. La programació començarà aquest dissabte, 12 de desembre, amb un taller de treballs manuals dedicats a la decoració nadalenca que tindrà lloc al mercat municipal; la proposta continuará el dia 19 amb l’objectiu també de dinamitzar els xicotets comerçs de l’espai.



No obstant això, el Nadal Jove s’intensificarà a partir del dia 27 amb set activitats fins el 4 de gener. Així, un viatge a Expojove o tallers de dolços, de ball i de preparar l’embolcall de regals s’aniran succeint dia rere dia; a més, el dia 28 hi haurà una escola de billar i el 3 de gener una festa de benvinguda al nou any amb inflables i més tallers al gimnàs de l’IES Bocairent. Finalment, les competicions de billar, de futbolí, de ping-pong i de videojocs posaran el remat a la programació el dia 4 al bar de la Joventut.

Des de l’Àrea Cultural i Juvenil de l’Ajuntament de Bocairent, el seu responsable, Xavier Molina, destaca “la varietat de les propostes programades amb formats, ubicacions, horaris i destinataris diferents”; de fet, en el fullet informatiu s’inclou també una recomanació de la franja d’edat (xiquets, adolescència o jovent) preferent de cada activitat. Igualment, Molina considera el Nadal Jove com “una oferta lúdica i esportiva apta per a completar el temps d’esbargiment del jovent local durant les vacances amb la intenció de dinamitzar aquest àmbit de la població amb propostes que esperem que siguen del seu gust”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada