dijous, 26 de novembre del 2015

La llei força l’alcalde d’Aielo de Malferit a convocar ple extraordinari

Un mes després, el plenari d’Aielo de Malferit tractarà l’adhesió del municipi al programa #XarxaLlibres, després que l’alcalde rebutjarà tractar el tema en el plenari ordinari del 29 d’octubre, excusant-se que ho feren de forma oficial i que en 10 dies convocaria un nou ple. El PSPV va demanar una convocatòria d’una sessió extraordinària que, forçada pels terminis legals, no podia anar més enllà del 3 de desembre, com disposa l’article 46 de la Llei 7/85.
Tot i que el propi plenari ordinari aprovava el compte general de 2014 amb un superàvit de 29.823,38€ i un romanent de tresoreria de 2.143.604,93€, l’alcalde no va voler votar l’adhesió. La «sanejada» situación econòmica tampoc va servir perquè l’alcalde acceptara debatir la proposta socialista per a baixar la contribució que s’haurà de tractar també el pròxim 3 de desembre a les 12 del migdia.
Per al portaveu socialista, Juanra Espí, que l'alcalde no haja volgut convocar el ple i es convoque per imperatiu legal, demostra la falta de voluntat política del PP per a acceptar propostes del Grup Socialista que beneficien tots els ciutadans d'Aielo i assenyala que «L'alcalde ha tingut temps suficient per a convocar el ple, però ha optat per apurar al màxim i que es convoque per imperatiu legal a les 12 del migdia en el que és ja un dinàmica habitual de Pinter, convocar plens a hores intempestives per a dificultar l’assistència, demostrant el menyspreu cap als regidors de l'oposició però sobretot als ciutadans d'Aielo».

Sopar de tardor

D’altra banda, l’agrupació local del PSPV d’Aielo de Malferit celebrarà divendres que ve el Sopar de Tardor, que reconeixerà i agrairà la tasca dels regidors de la passada legislatura, i que comptarà amb la presència del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada