dimecres, 18 de novembre del 2015

Alfarrasí adquirix un exemplar del llibre d'un erudit local que es pot trobar a la Biblioteca del Congrés dels Estats Units

José Antonio Borràs Juan va ser un cirurgià i erudit d'Alfarrasí, preocupat per la història local. Fundador de la Creu Roja a València, va dedicar llibres a l'uniforme de la ONG, a més de traduir la biografia del fundador de la Creu Roja Internacional entre molts altres escrits. Enguany es compleixen 40 anys de la seua mort i encara que Alfarrasí tenia un carrer dedicat al seu nom i les mateixes escoles, no comptava en la seua biblioteca amb el que és, potser, el seu llibre més conegut: El lenguaje: estudios, curiosidades y comentarios, un llibre que fins fa poc era bibliografia obligada en la carrera de Magisteri i que es pot trobar fins i tot en la Biblioteca del Congrés d'Estats Units. El llibre s'ha adquirit per antiquari i servirà per a inaugurar la secció local de la Biblioteca dilluns 23 de novembre.

L'acte s'emmarca dintre de la celebració de la Primera Setmana Cultural d'Alfarrasí, organitzada per la Regidoria de Cultura i Participació en coordinació amb les associacions del poble han pres la iniciativa per a celebrar primera Setmana Cultural. Els actes començaran i acabaran amb música: la del recital de piano de Laura Valls divendres 20 de novembre a les 20 hores en la Casa de Cultura i la de la banda Instructiva diumenge 29 a les 12. Entre els dos, quasi una vintena d'actes entre tallers d'instruments, balls tradicionals, patchwork, gimnàstica rítmica, cinema-fòrum o contacontes.



Entre les entitats col·laboradores es troben les Ames de Casa, el col·lectiu de dones MALVA, els Jubilats i Pensionistes, Amics del Ball d’Alfarrasí, AMPA d'Alfarrasí, Grup de Danses La Balleruga, l'Agrupació Musical “La Banda” i la Banda Instructiva d’Alfarrasí, com també la Colla la Pedrera d’Albaida i els grups que realitzen activitats esportives al poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada