dilluns, 11 de febrer del 2013

Joan Romero i Joan Olmos disseccionen les conseqüències del “terratrèmol urbanitzador” al País Valencià



El Secretari d’Educació del PSPV de La Vall d’Albaida, Rubén Gomar, en qualitat de Secretari de Moviments Socials, Medi Ambient i Desenvolupament Rural de JSPV ha convidat als militants i simpatitzants socialistes de La Vall d’Albaida a assistir a la conferència “(Des) Govern del Territori. Conseqüències polítiques, econòmiques i ambientals” que tindrà lloc aquest dimecres 13 de febrer a València. La conferència, que es realitzarà a les 19:00h. al Teatre Micalet de la capital del Túria (Carrer Guillem de Castro, 73), comptarà amb la participació de Joan Olmos, Doctor Enginyer de Camins, professor Titular d’Urbanisme a la Universitat Politècnica de València (UPV); i Joan Romero, catedràtic de Geografia Humana per la Universitat de València (UV).

Rubén Gomar, ha avançat que els ponents realitzaran una dissecció de les polítiques territorials que s'han implantat a l'Estat espanyol i, en detall al País Valencià, així com les seues conseqüències polítiques, econòmiques o ambientals, i les possibles alternatives al model territorial actual, des d’una òptica crítica i progressista. La conferència també tractarà els casos de corrupció que ha comportat aquest model, així com sobre les infraestructures i la mobilitat.

L’acte s'emmarca dintre del projecte "Cercle obert per la sostenibilitat", un circuït de xarrades organitzades des de la secretaria de Moviments Socials, Medi Ambient i Desenvolupament Rural que s’enceta amb la xerrada d’aquest dimecres, i que té com a objectiu abordar diverses temàtiques relacionades amb l'actualitat mediambiental. Gomar ha convidat a la ciutadania a acudir dimecres al Teatre Micalet a una conferència amb entrada lliure i caràcter obert, a la qual els assistents podran participar i plantejar qüestions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada