dissabte, 9 de febrer del 2013

El PSPV-PSOE de Llutxent proposa destinar els 37.500 euros del Concurs d’Arròs Caldós i el Festival de Música a un Programa de Reactivació Econòmica



El PSPV-PSOE de Llutxent ha plantejat al Govern Municipal que pose en marxa un Programa de Reactivació Econòmica que servisca per impulsar l’activitat i l’ocupació a la localitat. Per tal de posar en marxa aquest Programa, els socialistes proposen utilitzar els 30.000 euros del Festival de Música Clàssica i els 7.500 del Concurs d’Arròs Caldós, dues activitats que destaquen que  “no reporten cap benefici al poble”.

La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Llutxent, Josefina Abad, ha plantejat que estes quantitats es destinen a reactivar l’economia local amb aquest Programa, que podria incloure accions concretes com ara un Pla turístic “seriós i atractiu”, rutes gastronòmiques que fomentaren el consum de productes locals, o fires populars per donar a conèixer el poble, “coses que repercutisquen de manera directa en l’economia i el foment de l’ocupació al poble, que és el que deuria preocupar a l’Alcalde José Miguel Aranda”.

Per a la portaveu socialista, “no és de rebut” que “amb la que està caent”, als pressupostos aprovats pel PP i Gent de Llutxent per a enguany “damunt augmenten un 25% la consignació per al Concurs d’Arròs Caldós”, que passa de 6.000 a 7.500 euros: “es gasten més d’un milió de pessetes en un dinar, es convida a restaurants d’alt standing, es fan la foto i se’n van. Beneficis econòmics per a Llutxent: zero”, lamenta Abad. Els socialistes afegeixen que “no és moment de gastar els diners públics en estes coses, per això demanem a José Miguel Aranda que es deixe de folklores, siga responsable, i pose per damunt de tots als veïns i veïnes del seu municipi”, conclouen des del PSPV-PSOE. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada