dimarts, 8 de gener del 2013

La ciutadania de Benigànim demana per al nou any que Puchades no torne a pujar els impostos i siga més transparent en la gestió




Que l’Alcalde de Benigànim, Juan Puchades, no torne a pujar els impostos, o que siga més transparent en la gestió municipal fent públics els sous de tots els regidors, són alguns dels desigs de la ciutadania per al nou any que ara comença. Així es replega al seguit de comentaris que els socialistes de Benigànim han replegat a través de la seua web www.socialistesbeniganim.com , el seu Facebook i també el correu electrònic, on durant estos Nadals els veïns i veïnes del municipi han pogut fer les peticions per a la “carta” destinada a l’equip de govern encapçalat per Juan Puchades. 

“Pensem que ja que els  veïns del seu poble han complit amb els seus deures com a ciutadans també poden fer les seues demandes”, destaquen des del PSPV, que després de recollir estes peticions les han escrit en una carta i l’han presentada per registre d’entrada en l’Ajuntament.  “Sabem que aquestes peticions són sols xicotet exemple del que pot pensar o demanar una part de la població però així i tot, considerem, que caldria tenir-les en compte”. 

Altres peticions fetes a la “carta” ha estat una revisió de les ordenances per evitar que les famílies paguen més d'una vegada el servei d'ecoparc; que no s’augmente la taxa del fem en cas d’entrar al Consorci de Residus, tal com defensa l’alcalde Juan Puchades; mantenir nets i en condicions els centres educatius, els parcs públics, carrers i voreres; un repartiment més adequat dels pressupostos que no es destine tants diners a partides com la de festes; la nova carretera Benigànim-La Pobla del Duc o la recuperació de serveis perduts com el de Logopedia o la piscina coberta.

Dins del programa d’activitats de la seua campanya “solidària i participativa” els socialistes duien també a terme una recollida de joguets que han estat lliurats a Càritas de Benigànim i la Creu Roja de Xàtiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada