dimarts, 29 de gener del 2013

Jorge Rodríguez: "Els que han destrossat la indústria valenciana no poden aparèixer com els seus salvadors"

El secretari d’Indústria dels socialistes valencians, Jorge Rodríguez, ha manifestat que “ni el president Fabra i ni el conseller Buch estan en disposició de presentar cap Pla de Reindustrialització que puga ser creïble per als valencians”, i ha afegit que els socialistes valencians consideren “una burla que un partit com el PP, que va abandonar la indústria tradicional valenciana fins a enfonsar-la, i que ha dedicat milers de milions a grans esdeveniments improductius, vullga ara recuperar el pes de la nostra indústria en la nostra economia amb plans recalfats”.

Jorge Rodríguez ha aportat dades oficials que deixen en evidència el que li ha preocupat al PP la nostra indústria. Segons Rodríguez, qui és a més alcalde d’una ciutat sacsejada per la crisi del tèxtil,  “per què es facen una idea de com actuen uns altres, amb els governs socialistes la indústria representava a la Comunitat Valenciana el 20,4%. I, ara, després de quasi 20 anys de governs del Partit Popular, la indústria tradicional representa en l’economia valenciana el 13%”. Altra dada interessant per a criticar la política econòmica del PP valencià té a vore amb un cifra que aporta el propi Pla de Desenvolupament Rural de la Generalitat, segons ha revelat Jorge Rodríguez.

“En aquest informe es diu clarament que amb els socialistes al Govern de la Generalitat, la riquesa dels valencians estava per damunt de la mitjana. Ara, després dels anys “gloriosos” del PP, estem per baix de la mitjana espanyola i europea”. En resum, per al responsable de la política industrial del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, “desastrosa gestió del PP ha portat no sols a la ruïna als valencians, sinó que ha balafiat l’herència rebuda en festes”. Per tant, “té molt poca gràcia que els mateixos que ens han destrossat el país, ara vinguen en plans estratègics recalfats que sols serveixen que per fer rodes de premsa i fer-se propaganda. Però que de forment, ni un gra”, ha declarat Jorge Rodríguez.

Malgrat tot, els socialistes “mantenen la porta oberta” a parlar d’estratègies i plans de reindustrialització “amb tots aquells que es creguen el potencial de la nostra indústria tradicional, que estiguen convençuts que sense indústria no hi ha país possible”, ha manifestat Jorge Rodríguez, qui ha posat una condició: que hi haja “una voluntat política clara i decidida, manifestada en partides pressupostàries definides, i no amb iniciatives que sols persegueixen la foto fàcil i el minut de televisió”. Rodríguez ha advertit que “ahi no ens trobaran als socialistes valencians”, i ha afegit que “fa temps que aquesta Comunitat necessita estar governada per gent que es prenga seriosament la necessitat de tindre una indústria potent i internacionalitzada”. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada