dimecres, 19 de juny del 2013

Diàleg entre ciutats: Xàtiva i Ontinyent




Amb motiu de l'equador de l'actual legislatura, els socialistes de Xàtiva han organitzat un acte en el que es podrà conèixer de primera mà el que està fent un govern progressista en una ciutat propera a la capital de La Costera com és Ontinyent. Aquest tindrà lloc el proper divendres, dia 21 de juny, a les 20'00h en el Saló Noble de la Casa de Cultura de Xàtiva i, per al mateix, es comptarà amb la participació de l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui explicarà quines són les polítiques que estan portant-se a terme al seu municipi des de que ell va assumir l'alcaldia ara fa dos anys. 

L'acte pretén ser un diàleg entre ciutats que, a pesar de la seua proximitat, tenen governs que porten a terme polítiques molt distants... pràcticament oposades. Qüestions com l'endeutament municipal, la pressió fiscal, els serveis públics, les polítiques socials, la participació ciutadana i un llarg etcètera centraran bona part del debat entre Jorge Rodríguez i Roger Cerdà, acompanyats per Quique Roselló com a presentador i moderador. 

Sens dubte, és aquesta una gran ocasió per a agafar consciència de la importància de tenir un govern municipal que treballe amb l'objectiu de donar resposta i solució als problemes ciutadans, amb voluntat de consens i amb la participació de tots els actors de la ciutat. Per això us convidem a que no deixeu passar l'ocasió i ens acompanyeu el proper divendres en el nostre "Diàleg entre ciutats: Xàtiva i Ontinyent".         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada