divendres, 8 de gener del 2016

Els socialistes instem Medi Ambient a anul·lar els permisos de la planta de residus animals

Els socialistes de la Vall d’Albaida instem la Conselleria de Medi Ambient a anul·lar de forma immediata la Declaració d’Interès Comunitari i l’Autorització Ambiental Integrada de la planta de residus animals atorgada per l’anterior govern de la Generalitat Valenciana en contra dels estudis i resolucions dels tècnics de l’Ajuntament de la Pobla del Duc, el terme municipal sobre el qual està prevista la construcció de la planta. És necessari no deixar d’actuar perquè el projecte continua els tràmits per a la construcció com li vam manifestar al secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic Julià Àlvaro en les reunions mantingudes.
Alhora, presentarem mocions en els plenaris en el mateix sentit perquè totes les persones i entitats, particularment els Ajuntaments com a institució més propera, estem emplaçats i som imprescindibles per a vetllar pel respecte dels interessos i el bé comú de la Vall d’Albaida davant les conseqüències negatives que puguen causar interessos particulars com la construcció de la planta de residus animals de categoria 1 i 2.
Una instal·lació d’eixes característiques no respon a activitats i productes produïts a la nostra comarca i podria malmetre el desenvolupament futur de les activitats agropecuàries i turístiques, així com per a la instal·lació d’empreses que aposten per la sostenibilitat. Diversos estudis alerten sobre els problemes de salut, mediambientals i socioeconòmics que esta infraestructura generaria en els habitants de la Vall d’Albaida en cas de construir-se.

Per tot això, els socialistes estarem en les accions de visibilització i rebuig d’esta infraestructura com la marxa convocada diumenge a les 10 del matí, des de la rotonda d’accés a la CV-60 entre Otos i Bèlgida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada