divendres, 5 de setembre del 2014

La Pobla del Duc tanca la seua temporada de bany amb una “Festa Eivissenca” a la piscina municipal



La piscina municipal de La Pobla del Duc  tancarà les seues portes al públic demà dissabte dia 6 de setembre amb una gran “festa Eivissenca” a les seues instal·lacions. La festa, per a la que es recomana anar vestit de blanc i portar tratge de bany, inclourà a les 20:30 hores una exhibició d’aikido; a les 22:00 un sopar; a les 23:00 l’obertura de la piscina; a les 23:30 una sessió d’aquagym; i a les 00:00 una discomòbil. 

D’aquesta manera, el municipi posa el punt i final a una temporada en la que la piscina ha comptat amb diverses novetats, com una nova plaça d’accés, un nou servei de cafeteria, o cursets organitzats per la Regidoria d’Esports, com un de natació infantil o altre aquagym per a tots els públics durant tota la setmana.

El alcalde de la Pobla, el socialista Vicent Gomar, destacava que “amb les intenses obres d’adequació i revisió que vam dur a terme entre maig i juny, i els nous serveis que hem anat ampliant, hem volgut donar als veïns i veïnes la possibilitat de passar un molt bon estiu sense eixir del municipi. La resposta ha estat molt positiva, hem tingut una gran afluència de públic que a més ha valorat molt bé la qualitat del servei que hem prestat, el que ratifica que estem assolint el nostre objectiu d’oferir un bon servei a la ciutadania i una alternativa d’oci estival sense eixir de La Pobla”, concloïa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada