dimarts, 1 d’abril del 2014

Els socialistes forcen al PP de la Mancomunitat a retirar un pressupost “que haguera ofegat als municipis enlloc de resoldre els seus problemes”



La divisió i la soledat del PP de La Vall d’Albaida i quedaren ahir paleses al Plenari de la Mancomunitat de Municipis. En una sessió celebrada a Guadassèquies a la qual s’absentaran gran part dels consellers del Partit Popular, els socialistes de La Vall d’Albaida forçaren al PP a retirar el seu projecte de pressupostos “per ofegar els municipis i no resoldre els seus problemes, arreglant-ho tot augmentant les quotes, sense abordar qüestions vitals com la reducció de la despesa, el foment de la promoció econòmica o la reestructuració de serveis com el Trèvol o la canera”.

Un projecte, a més, que no ha estat treballat en absolut pel PP, com demostra el fet que el propi President de la Mancomunitat reconeguera que desconeixia el contingut de la proposta: “açò demostra que Puchades ha continuat la línia d’irresponsabilitat de Filiberto Tortosa, que va pegar a fugir després de deixar 840.000 euros en factures als caixons i en veure vindre la problemàtica del fem”.

Des del grup socialista es va tractar de buscar el consens per a la retirada del projecte, però davant la insistent negativa del PP, aquesta es va sotmetre a votació. L’absència d’una gran part dels consellers populars (només van acudir 23 de 34) va permetre que la proposta del PSPV-PSOE eixira endavant amb el recolzament dels 31 consellers de la resta de formacions, “ratificant que no és que el PP estiga sol a la comarca, sinó que dins del propi Partit Popular la divisió és palesa i el propi Puchades també està sol. Açò no és cap sorpresa, i ja s’havia pogut comprovar en l’assumpte de la integració o no al Consorci de Residus, on cada ajuntament del PP va per un costat”, destaquen.

D’aquesta manera, es va aprovar que el pressupost siga revisat i torne a ser sotmès a votació al termini de dues setmanes, el què els socialistes destaquen que “és la millor opció, ja que els pressupostos són la fulla de ruta per a tot un exercici i ha de ser coherent, seriosa i treballada, justament tres adjectius dels que lamentablement manca l’acció del PP al govern de la Mancomunitat”, conclouen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada