dimecres, 30 d’octubre del 2013

Els socialistes d’Ontinyent lamenten que el PP demane un plenari “per a tornar a tractar les seues ocurrències”



Els socialistes d’Ontinyent han lamentat que el grup municipal del PP demane la convocatòria d’un altre ple extraordinari “per a tornar a tractar una proposta d’ordenances cara i plena d’ocurrències”.

Des del grup socialista es lamenta “que el PP s’encabote en fer-nos perdre el temps a tots per per parlar d’un manoll d’ocurrències, la major part d’elles inaplicables o senzillament il·legals”. Els socialistes han recordat que eixes ocurrències generarien un forat de més d’un milió d’euros en les arques municipals, obligant a retallar en ajudes de primera necessitat o en subvencions a la cultura, la promoció econòmica o la dependència.

Els socialistes han criticat igualment la decisió del Partit Popular de votar al plenari d’ahir en contra de  la revisió d’ordenances per a 2014 presentades pel Govern d’Ontinyent, que rebaixen impostos i taxes als que menys tenen, bonificacions i ajudes a comerciants i emprenedors, i permeten una ajustada política d'ingressos per tal de mantenir la qualitat dels serveis i les inversions sense generar endeutament.

Els socialistes demanen als populars “que expliquen a les famílies amb menys recursos perquè ha votat en contra de que se’ls bonifique la taxa de l’aigua i la del fem, per què no vol que es reduisca la quantitat necessària per a fraccionar el pagament d’impostos o per què s’oposa a que  el 50% del que es recapte amb l’increment de l’IBI decretat pel Govern d’Espanya fa uns anys i que segueix vigent es puga destinar a posar en marxa un nou Pla d’Ocupació”.

Els socialistes lamenten que el PP, “insistisca remar en direcció contrària a la resta del món”, recordant que la proposta  ha estat debatuda amb les associacions i agents socials presents al Consell Econòmic i Social, al Consell de Ciutat i al Consell d’Esports, “un treball conjunt del qual van fins i tot van sorgir algunes de les modificacions a les que ara s’oposa el PP”.

Per altra banda, el PSPV-PSOE ha mostrat la seua “estranyesa” per la recurrent decisió de Filiberto Tortosa de no parlar als plenaris, “eludint el debat obert i amagant-se darrere d’altres regidors en temes importants”. Els socialistes apunten que Tortosa, en parlar només a rodes i escrits als mitjans, “està fent bo a Rajoy i convertint-se en un portaveu de nota de premsa, donant la raó als cada volta més detractors que té al si del seu partit i que posen en dubte que siga el candidat idoni per a presentar-se a les pròximes eleccions”, assenyalen.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada