El hotel Bahía de Calp va pujar aquest dilluns, 23
de novembre, un esglaó més en el palmarés del Concurs gastronòmic Vila de
Bocairent respecte de l’any passat per alçar-se amb el primer premi de la
modalitat lliure dedicada a la carn de caça i als bolets; per la seua banda, el
restaurant Zoco d’Ontinyent es va imposar en la categoria de borreta, el plat
típic de la serra de Mariola que particularitza el certamen gastronòmic. Així
ho va determinar el jurat de la huitena edició de la iniciativa organitzada per
la Regidoria de Turisme de la població de la Vall d’Albaida que va comptar amb
el patrocini del patronat provincial de turisme València Terra i mar i de l’empresa
local Durplastics, encarregats junt al consistori de sufragar els 1.800 euros
en premis i els dos lots de productes de restauració.
El certamen celebrat a l’hotel Ferrero va comptar
amb la participació de disset restaurants provinents d’arreu de la Comunitat
Valenciana per a seduir els integrants del jurat en les dos modalitats
existents. En la de carn de caça i de bolets, l’hotel Bahía de Calp va millorar
la segona i la tercera posició de l’any passat amb un triomf pel “tataki trufat
de cérvol, crema de creïlla i saltejat de trompetes amb cruixent de morro i
ceba”; a continuació, es van situar dos dels il·lustres del concurs com Casa
Granero de Serra per un “conill farcit de caça major amb còctel de bolets i de
trufes negres” i Juan XXIII de Benifaió per un “caneló de conill i de bolets
amb el suc”. Respecte a la borreta, el restaurant de Benifaió va aconseguir la
segona posició en una categoria dominada per Zoco d’Ontinyent; un altre
establiment de la zona, Casa Cham de Banyeres de Mariola, va completar el
pòdium.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada